Sony Xperia Z3'e Android N sürprizi!

Android N'nin geliştirici önizleme sürümünü deneyebilen cihazlar arasında Nexus dışındaki bazı telefonların eklenebileceğini geçen hafta duymuştuk. Şimdi ise Google, Android N ile uyumlu telefonların arasına Sony Xperia Z3'ün eklendiğini duyurdu.


Samsung Galaxy S7, HTC 10 gibi çok daha popüler telefonlar varken Xperia Z3'ün seçilmiş olması biraz garip bir tercih gibi görünüyor. Ancak Xperia Z3'ün kullanıcı sayısının çok geniş olması, Google'ın böyle bir tercih yapmasını sağlamış olabilir.
Google'dan bir yetkili, Xperia Z3 sahiplerinin buradaki bağlantıdan cihazlarını Android N'ye güncelleyebileceklerini söyledi. Bununla birlikte uyumluluğun sadece D6603 ve D6653 modellerine uyumlu olduğu belirtiliyor.
Güncellemenin ardından Android N'nin çoklu pencere, gruplu uyarılar ve mesajlar gibi yeni işlevlerine hemen ulaşabiliyorsunuz.
Google'ın Android N önizleme programını üçüncü partilere genişletmesi, Android N'nin Android 6.0 Marshmallow'a göre daha hızlı yayılacağının işareti olabilir. N'nin Xperia Z3'e ulaşmış olması harika, ancak Google burada kalmayacağını ve test amaçlı "yeni seçenekler" sunacağını söylüyor. Android N'yi deneme şansını bulacak bir sonraki telefonun hangisi olacağını biz de merak ediyoruz.
market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - web tasarım istanbul  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul

Yorum Gönder