Cıvatalı Raf > Cıvatalı Raf Sistemleri > Cıvatalı Raf Fiyatları >Depo Raf Sistemleri

Cıvatalı raf sistemleri arşiv amaçlı kullanılan çelik ürünü raf sistemleridir. yoğun olarak kullanım alanlar ı hastane arşiv rafı noter arşiv rafı resmi kurum ve kuruluşların arşiv olarak saklamada ve stoklamada sıkça tercih edilir fazlaca tercih edilmesinin en başta gelen özellikleri çelik arşiv rafları cıvatalı raf sistemleri kolay sökülüp takılabilme ve kolay kullanım imkanı sunmasıdır.
açık raf sistemi olarak bilinen cıvatalı raf sistemleri tamamı çelik sac ürünü olmaktadır.
ürün kalitesini öne çıkaran özellikleri gövde ve ayak kısımlarında kullanılan elektrostatik fırın boyama işlemidir yakın bir zamana kadar hava kuruma olarak bilinen açık ortamda doğal kurumaya bırakılan çelik sac raflar kullanım aşamasında boya fırınlama işlemi görmediğinden dolayı kurulum ve kullanım aşamasında boya çatlakları kabarma ve dökülmeler gözlemlenmiştir bu sistem kullanıma zarar verdiğinden kullanıcılar tarafından tespit edildikten sonra hava kuruma boyama işlemi iptal edilerek yerini toz fırın boya oto boyası olarak bilinen boyama işlemine bırakmıştır.
bu sayede çelik raf sistemleri ve cıvatalı raf sistemleri ürün kalitesi bir aşama arttırılmıştır.
firmamız 1999 yılından günümüze arşiv raf sistemleri cıvatalı raf sistemleri klasör rafı dosya raf sistemleri metal raf sistemleri depo raf sistemleri depo rafı gri raf olarak bilinen çelik raf imalatı ve üretimi yapmaktadır. günümüzde sıkça kullanımı tercih edilen çelik arşiv rafı fabrikamızda profesyonel makineler ve uzman ekiplerimiz tarafından el değmeden özel olarak üretimi yapılmaktadır. klasör raf üniteleri ayarlanabilir boy ölçülerine sahiptir standart olarak üretimi yapılan depo rafları istenilen özel ölçülerde imal edilebilmektedir. sadece gri renk ile sabit kalmayarak talep edilen özel bir renk tonunda boya işlemi uygulanabilir. standart dosya rafı raf aralıkları 37,5 cm olarak belirlenmiştir bu bağlamda 2 metre yüksekliğinde bir raf ünitesinin yukarıdan aşağı 6 adet raf tablası ve 5 adet raf gözü olur rafların alt kısımlarında temizlik için standart olarak 15 cm kadar pay bırakılmalıdır. çelik raf sistemleri sırt sırta kurulabilir ve iki taraftan sağlıklı bir şekilde kullanılabilir.
sırt sırta bloklar halinde kurulan arşiv rafları aralarında koridor olacak şekilde yerleştirilmeli koridor ara mesafeleri en az 70 cm olarak ayarlanmalıdır. 70 cm den daha dar olarak ayarlanan raf koridorları kullanım aşamasında raf içinden dosya klasör alıp yerleştirmede çok dar alan kalması sebebi ile tercih edilmez. ve kullanımda zorlanma meydana gelir. cıvatalı raf sistemi ihtiyacınız var ise mutlaka uzman ekiplerimizden kurulum ve montaj bilgisi alınız. teknik raf sistemleri olarak firmamız kurulduğu günden beri müşterilerinden keşif ve projelendirme ücreti almamaktadır.
cıvatalı raf modelleri çelik raf dosya rafı klasör raf sistemleri depo raf sistemleri depo rafı depo raflarımetal raf sistemleri  market rafı yedek parça rafı ecza deposu raf sistemleri kumaş rafı kumaş raf sistemleri lastik rafı oto lastik rafı oto lastik raf sistemleri oto lastik rafları ölçü ve fiyat bilgisi için sitemizi mutlaka ziyaret ediniz.


market raf sistemleri - market raf ekonomik raf sistemleri - raf sistemleri fiyat - raf sistemi - raf - raf - çelik raf - çelik raf sistemleri - metal raf - metal raf sistemleri - askılık modelleri - askılık fiyatları - metal askılık modelleri - raf sistemleri -raf sistemleri beşiktaş - askılık modelleri - stand modelleri - dosya dolapları -  dosya dolapları -  klima servisi istanbul - soğutma servisi - klima servisi istanbul - web tasarım istanbul web tasarım beyoğlu - web tasarım eyüpraf sistemleri alanya - çelik dolaplar - soyunma dolapları - dosya dolapları -  arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri - arşiv rafı - mini rack sistem - raf sistemleri - ikinci el klima - web tasarım - istanbul web tasarım  klima servisi istanbul - raf sistemleri beylikdüzü - web tasarım şile - raf sistemleri avcılar - raf sistemleri eyüp - şok havuzu - merkezi sistem soğutma - arşiv raf sistemleri -  kumaş rafı  - seo optimizasyon -  web tasarımı - market raf sistemleri - raf sistemleri - klasör rafı - dosya rafı - arşiv raf sistemleri - çelik raf  - klasör rafı  - arşiv rafı - lastik rafı  - kumaş rafı   market rafları  market rafı - dosya dolabı - compact dolap sistemleri - compact dolap tamiri   - kompakt dolap  raf sistemleri kıbrıs   raf sistemleri avcılar   raf sistemleri kasımpaşa  raf sistemleri istanbul - çelik raf  - metal raf - raf sistemleri -depo rafı - firma ekle - backlink ekle -  çelik raf depolama - cıvatalı raf sistemleri - dosya rafı - evrak rafı - raf sistemi -  rafçı - raf modelleri -  raf sistemleri fiyat -  goodman klima - ikinci el klima fiyatları  - klima servisi beşiktaş - klima servisi etiler - klima servisi ortaköy - klima servisi bebek 

Yorum Gönder