Facebook Messenger, 500 milyona ulaştı!

Facebook Messenger'ın ayrı bir uygulama olarak sunulması, bazılarımızı memnun etmese de aracı kullananların son altı ayda ikiye katlanarak ayda 500 milyon aktif kişiye ulaştığı ortaya çıktı.
facebook messenger, 500 milyon, kullanıcı, sosyal ağ, zuckerberg
Facebook, bu süre içerisinde uygulama-içi sohbet işlevini ortadan kaldırmaya başlamış ve mesajları alabilmek, gönderebilmek için kullanıcıların Messenger kullanmasını şart hale getirmişti. Messenger'ın kullanımındaki ani artışın nedeninin bu olduğu düşünülüyor.
CEO Mark Zuckerberg, geçtiğimiz günlerde Facebook'un Messenger uygulamasını neden ayrı olarak sunduklarını açıklamıştı. Zuckerberg'e göre Messenger kalitesinde bir deneyimi Facebook'un içindeki bir sekme olarak sunmak, hiçbir zaman mümkün olmayacaktı.
Zuckerberg, kullanıcıların Messenger'ı firmanın diğer mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan farklı şekillerde kullandığını söylüyor. Bu açıklamadan iki uygulamanın varlığını en azından yakın gelecekte ayrı olarak devam ettireceği anlaşılıyor.

market raf sistemleri market raf ekonomik raf sistemleri raf sistemleri fiyat raf sistemiraf raf çelik raf çelik raf sistemleri metal raf metal raf sistemleri askılık modelleriaskılık fiyatları metal askılık modelleri raf sistemleri raf sistemleri beşiktaş askılık modelleri stand modelleri dosya dolapları dosya dolapları backlink ekle firma ekleklima servisi istanbul soğutma servisi klima servisi istanbul web tasarım istanbul web tasarım istanbul web tasarım antalya raf sistemleri alanya çelik dolaplar soyunma dolapları dosya dolapları damla etiket damla magnet arşiv raf sistemleri çelik raf sistemleri askılık modelleri mini rack sistem raf sistemleri ikinci el klima web tasarım istanbul alanya ses ışık keywords alanya ses ve ışık sistemleri damla etiket web tasarım istanbul  klima servisi istanbulraf sistemleri beylikdüzü 

(c)chip.com.tr

Yorum Gönder